Uslovi korišćenja i politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Korišćenjem ovog veb sajta i njegovih usluga smatramo da ste u potpunosti saglasni i prihvatate uslove i politiku privatnosti. Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta i/ili politikom privatnosti, ne smijete koristiti ovaj sajt kao ni usluge koje nudi. Korišćenje veb sajta i usluga izričito je uslovljeno saglasnošću sa svim uslovima ovog ugovora, uz isključenje svih drugih uslova.

PRAVILA PONAŠANJA I KOMUNIKACIJE

Svi korisnici dužni su da poštuju osnovna pravila pristojnog ponašanja i komunikacije. Sve eventualne primjedbe biće razmotrene od strane autora bloga, a korisniku će biti odgovoreno u roku od 5 radnih dana.

AUTORSKA PRAVA

Cjelokupan materijal bloga zaštićen je autorskim pravima.

USLOVI

Vaši podaci se čuvaju na sigurnom. Vaši lični i kontakt podaci, osim javnih podataka koje korisnik odabere da budu vidljivi ostalim korisnicima, neće biti javno objavljeni.

Korišćenjem ovog bloga možemo sačuvati kolačiće na Vašem računaru. U partnerstvu sa nezavisnim oglašivačima oni mogu postaviti kolačić na Vaš računar, ali Vaši lični podaci za identifikaciju neće biti javno objavljeni ili dijeljeni. Zajedno sa nezavisnim oglašivačima možemo prikupljati i obrađivati Vaše podatke kao što su: IP adresa, pretraživač koji koristite, server na koji ste povezani, pozivni i poštanski broj. Kolačiće možemo iskoristiti za prikazivanje oglasa.

Radi zaštite korisnika i autorskih prava zadržavamo mogućnost da svaku zloupotrebu istražimo, prijavimo i pokrenemo pravne akcije u skladu sa zakonskim mogućnostima.

Posljednja revizija pravila privatnosti izvršena: 17.10.2018.